Ikea

10.03.2010 - 18:28 / meinasinkaatua.


Kategoria: Luokittelematon.10 vastausta - “Ikea”

 1. iso-P Kirjoittaa:

  Mahtavaa!!!!!!!! Ikeassa vois olla erikseen noita mahapäiviä, tai no ehkä se ois jotenkin syrjivää mutta kyllä siellä tosiaan mahoja on! Heh heh ja myös mahoja. Mainio kielipeli!

 2. Jadekivi Kirjoittaa:

  Samaa ajatusta olen pyöritellyt päässäni joka kerta, kun Ikeassa on tullut käytyä. Nykyään tulee aikalailla välteltyä koko paikkaa, juuri noiden mahakumpujen takia. Mahoista ei niin väliä, kun itsekin tuntuu lukeutuvan siihen kastiin :E

 3. Heini Kirjoittaa:

  Auts.

 4. Aurora Kirjoittaa:

  Kerran ratkesin itkemään Ikeassa lastentarvikeosastolla kun ne mahat piirittivät minut. Eipä ole vähään tullut Ikeassa sitten käytyäkään… Ikea voisi tosiaan järjestää sellaisen mahojen päivän jolloin raskaana olevilta olisi pääsy kielletty! ;D

 5. Endotar82 Kirjoittaa:

  Tuttua Ikea käynneillä:/

 6. Endotar82 Kirjoittaa:

  niin ja samaa mieltä Auroran kanssa mahojen päivässä- raskaana olevilta pääsy kielletty olisi ideaa;)

 7. Aurora Kirjoittaa:

  Mä luin yhdeltä palstalta että nämä odottavat äidit suunnittelivat mammatreffejä Ikeaan! Ei siis mikään ihme että niitä on siellä laumoittain. Sopisivan miitinginsä jonnekin mammakahvilaan tai -bioon tms. johon tällainen maho ei vahingossakaan eksy.

 8. Nimetön Kirjoittaa:

  Onko se teiltä pois jos joku on raskaana? Ei millään pahalla…

 9. Pieni toive Kirjoittaa:

  Nimettömälle kommentoijalle: ei se ole ”meiltä pois”, mutta jos käy läpi tahattoman lapsettomuuden aiheuttamaa menetystä ja surua, niin kyllä se satuttaa ja kovasti katsella raskaana olevia. Ei kukaan sanonut että se olisi raskaana olevien vika. Päin vastoin. Maailma on epäreilu paikka, johon mahtuu paljon negatiivisia tunteita.

 10. Friedman Kirjoittaa:

  törkeän paljon. onko outoa innostua paksuna olevista naisista?

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.