70 prosentin putoamisriski

1.11.2010 - 17:54 / meinasinkaatua.


Kategoria: Luokittelematon.9 vastausta - “70 prosentin putoamisriski”

 1. Lapseton Forever Kirjoittaa:

  Niin aina puhutaan että on n. 30 % onnistumismahdollisuus. Siinä unohdetaan, että on 70 % EPÄonnistumismahdollisuus! 🙁

  Terveisin 6 x ICSI, rahat mennyt ja hermot samoin

 2. enkuli Kirjoittaa:

  Luin koko blogin läpi. Itkin, luin, itkin ja luin.

 3. takussa Kirjoittaa:

  70% todennäköisyydellä pilvilinnan lattiassa on reikä, josta putoaa pää edellä.

 4. vielä kerran? Kirjoittaa:

  Niinpä. Sun kuvat on muuten mahtavia! Mietin mennäkö vielä yrittämään neljättä kertaa. En jaksa uskoa onnistumiseen, mutta kaduttaako jos ei vielä yritetä? Eikä toi prosentti edes mene niin, että se kumulatiivisesti kasvaisi useampien yrittämiskertojen jälkeen.

 5. Lapseton Forever Kirjoittaa:

  vielä kerran:ille: Niin kannattaa harkita mennäkö IVF numero vitoseen. Mutta tietysti se kannattaa kysyä lääkäreiltä – arvelevatko he siis, että ON mahdollisuuksia. Jos arvelevat, niin sitten kai kannattaa katsoa se 5. kerta, ainakin jos rahat riittää.

  Itse syytän oikeastaan vain itseäni siitä, että annoin ICSI-hölmöilyn jatkua näin pitkään. Mutta on myös sanottava, että jotkut hypettävät näitä hoitoja aika paljon, sellaisia on myös lääkärikunnassa. No, bisnes mikä bisnes..

 6. Nimetön Kirjoittaa:

  Oi voimia 🙁 Itkin ihan kamalasti kun luin tätä blogia, vaikken olekaan itse hankkimassa lapsia ihan vähään aikaan ( Olen 16 :)) Jaksamisia 🙂

 7. Viimeinen kerta Kirjoittaa:

  Itseasiassa tippumusmahdollisuus on yli 75 prosenttia, positiivisen testituloksen saaneista yli 5% tippuu vielä korkeammalta.

  http://www.stakes.fi/tilastot/tilastotiedotteet/2009/Tr04_09.pdf

  ’Vieläkö kerran?’, jos pohdituttaa neljäs kerta ja ei ole varma kaduttaako myöhemmin jos hoitoa ei tee, niin ilman muuta kannattaa tehdä se viimeinen hoito. Ei tarvitse sitten kiikkustuolissa mietiskellä.

  Itsellä on takana pitkä historia, ensikäynti 2003, muutama IUI ja 4 IVF-hoitoa pakastesiirtoineen. Edelleen lapsettomana. Kolmannen hoidon ja 1½ vuoden tauon jälkeen päätin kuitenkin tehdä sen neljännen hoidon, ettei tarvitse vanhana mietiskellä.

  Tänään siirrettiin viimeiset alkiot pakkasesta. Suurempi järkytys olisi raskaaksi tuleminen, kuin tyhjän ruudun tuijottaminen testipäivänä. Vuosien saatossa on jo oppinut arvostamaan lapsettoman elämän hyviä puolia, joita ei kriisin ollessa suurimmillaan edes nähnyt.

 8. Nimetön Kirjoittaa:

  Pakko sanoa tähän, että meillä ensimmäinen ICSI tärppäsi, vaikka kunnon alkioita saatiin vain yksi. toivoakin on 🙂

 9. Kookenut Kirjoittaa:

  Viimeiselle: juu on se totta.. Ja sitten olen kuullut tapauksesta, jossa esim. 3. luokan alkiosta (eli huonosta) on lähtenyt raskaus. Meillä vaan ei näin ole käynyt, vaikka alkioita on saatu monenlaatuisia, huonoja ja hyviä.

  Periaatteessa lääkärit sanovat, että jos neljäs tai viides icsi ei tuota tulosta, niin tutkimuskirjallisuuden mukaan sen jälkeen raskauksia tulee vain hyvin ”satunnaisesti”, eli kannattaa tarkkaan harkita tahtooko jatkaa enää sen jälkeen, koska onnistumisen mahdollisuudet EIVÄT enää kasva, vaan pikemminkin huononevat.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.