Siunatut

23.11.2010 - 13:05 / meinasinkaatua.


Meidän tarinamme on saamassa onnellisen lopun; lapsettomuutemme elämänvaiheena alkaa pikku hiljaa olla takanapäin. Vielä jonkin verran aristavana arpena se on olemassa edelleen ja muistuttaa itsestään aina joissakin tilanteissa. On sanottu, että tietyllä tapaa lapsettomuus kokemuksena ei häviä koskaan. Minun on helppo allekirjoittaa tuo.

Kiitän blogini lukijoita suuresta kannustuksesta ja rohkaisusta. Ilman teitä tätä blogia ei olisi ollut. Mahdollisesti piirtämisharrastukseni jatkuu jossain vaiheessa uusien aiheiden parissa. Lapsettomuussarjakuvistani koottu albumi ilmestyy ensi vuonna. Ilmoittelen siitä tuonnempana.

Toivotan kaikille lukijoille kaunista talvea ja voimia heille, jotka lapsettomuuden kanssa painiskelevat. Olkaa rohkeita ja yrittäkää olla menettämättä toivoa. Sillä sitä yleensä on.

Kategoria: Luokittelematon.61 vastausta - “Siunatut”

 1. Sydänjää Kirjoittaa:

  Onneksi olkoon! Ihanaa, että pian on kirjakin.

 2. nasku Kirjoittaa:

  VOI PALJON PALJON PALJON ONNEA <3
  luojan kiitos tunnelinpäähän ilmestyi valoa !:-)

 3. M. Kirjoittaa:

  Raskaus ja äitiys on täynnä asioita, joista voisit samalla innolla piirtää meille! Typerät, jopa vieraat ihmiset, jotka utelevat sun maidontulosta (niinku mitä?!), vauvan pukemista kommentoivat mummot, vauvan syömistä kommentoivat tädit jne. PAAAAALJON ärsytyksen ja piirtämisen arvoisia asioita on edessä! 🙂

  Tuhannesti onnea raskaudesta! Älä jätä meitä! 🙂

 4. Krista Kirjoittaa:

  Tosi paljon onnea teille molemmille! 🙂

 5. Kukka Kirjoittaa:

  Oon seurannu blogiasi jo jonkin aikaa ja oli aivan ihana nähdä tämä merkintä! Onnea teille!

 6. PP. Kirjoittaa:

  Tästä uusimmasta sarjakuvasta tulee mieleen se yksi aikaisempi kuva missä piirsit naisen heittämään palloa ”olen raskaana”. TÖKS. Mutta niinhän se menee jotta tietyt asiat vain unohtuu kun raskautuu ja niin kai sen pitää mennäkkin. Onnittelut puhtaasta sydämestä sinne teille. Kiitokset näistä kuvista vaikkei tää viimeinen ehkä kuulukkaan enää samaan katekoriaan.

 7. Muko Kirjoittaa:

  Oikein paljon onnea! 🙂 Sarjakuvasi on antanut paljon ajattelemisen aihetta, vaikka omalta kohdalta aihe ei ole ajankohtainen (toivottavasti ei tulekaan koskaan). Hienoa, että olet jaksanut sen läpi 🙂 Kuinka paljon itsekin toivoin, että teitä onnistaisi 🙂 Hyvää joulua ja onnellista odotusta 🙂

 8. x-Haikaranpelätin Kirjoittaa:

  Ihan mielettömän paljon onnea! Toivottavasti jatkat piirtämistä odotuksesta tai vauva-arjesta, siinä riittää kanssa ihmeteltävää 🙂

 9. Anja73 Kirjoittaa:

  Kiitos sinulle näistä kuvista!
  Meidän oma tiemme oli onnekkaan lyhyt: vain vajaa 1,5 vuotta yritystä ja hoidoista raskaus, joka nyt puolivälissä… Mutta tuossakin ajassa ehti pahoinvointi hiipiä todella voimakkaana. Silloin sain lohtua näistä sarjakuvista.
  Tulin tänään katsomaan, ”mitä sinulle kuuluu”. Itkuhan siinä pääsi. Onnea, olette sen ansainneet.

 10. Tökstöks Kirjoittaa:

  Olen pahoillani, että sanoin, että teistä saa välillä katkeran kuvan. Mutta kummiskin, hurjan paljon onnea perheenlisäyksen tulemisesta! Kaikkea hyvää!! <3

 11. olisi kiva jatkossakin vähän kuulla Kirjoittaa:

  Tietenkin tämä viimeinen kuuluu kategoriaan!

  Tämä oli näistä kuitenkin kaikkein pysähdyttävin. Kuukausia, vuosia tätäkin blogia pidetty ja sitten kerrankin täällä on ihan todellinen puskan takaa tuleva pallouutinen.

  Lämpimät onnittelut!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.