Siihen aikaan muistan pitäneeni sinisistä sävyistä

22.07.2010 - 15:30 / meinasinkaatua.


Kategoria: Luokittelematon.22 vastausta - “Siihen aikaan muistan pitäneeni sinisistä sävyistä”

 1. Tinker Kirjoittaa:

  Se on se tunne, kun kaikki tuntuu liittyvän juuri siihen.

 2. Nimetön Kirjoittaa:

  kiitos mahtavasta blogista!! LÖysin sen noin kuukausi sitten ja olen siitä lähtien känyt lukemassa uudet kuvat, ja lukemaan uudelleen ja uudelleen vanhat kuvat. Sun sarjakuvat osuvat niin nappiin. Oletko miettinyt kerätä niitä kirjaan? Varmasti myisi! Musta huumori on paras huumori, kun lukee sun sarjakuvat itkee ja nauraa samalla. Kiitos, autat monet.

 3. Chloe Kirjoittaa:

  Hei,

  Sun kannattaisi todellakin julkaista nämä. Sä pystyt näillä kuvilla kertomaan niin koskettavasti ja yleispätevästi lapsettomuuden surusta ja monenkirjavasta tunneskaalasta. Olen niin monesti löytänyt itseni sun kuvista. Lapsettomuutta takana monta vuotta ja hoidot loppusuoralla. Myös mulla oli keskenmeno viime kesänä ja vieläkin muistan vaatteet, mitkä mulla oli silloin päällä. Valkoinen paita, joka tahriutui vereen. Vaikka sen sai pestyä, en halua sitä käyttää, koska aina tulee mieleen se kamala päivä, kun jouduin sairaalaan ja vauvamme oli pelkkää raskausmateriaalia. Ennen kohtalokasta tapahtumaa istutin pihaan perennoita, mutta revin ne myöhemmin irti, koska nekin aina muistutti keskenmenopäivästä.

  Voimia sinulle, toivon, että tämä vaihe jää sinulle vaan kipeänä muistona mieleen ja saat vielä kauan kaivatun lapsen. Olet hiomaton timantti ja tämä suru hioo sinut valmiiksi!

 4. Tyttö, joka meinasi kaatua Kirjoittaa:

  Kiitos Chloelle, Nimettömälle ja kaikille muillekin lukuisille kannustavista kommenteista. Ne ovat minulle tärkeitä 🙂

  Itselläni on tosiaan aikomus väsätä näistä sarjakuva-albumi, mutta kustantajaa ei ole vielä löytynyt, vaikka olen sitä jo vähän haeskellut. Mietinnässä on koko ajan, mitä kautta albumin saisi julkaistua. Facebookissa on tästä blogista olemassa myös ryhmä, jossa tämän blogin jutuista ja niihin liittyvistä asioista voi keskustella. Ajattelin siellä kohtapuoliin kysellä, olisiko kellään kustantajakontakteja, niin saisin asiaa eteenpäin.

  Jaksamisia ja kaunista loppukesää blogin seuraajille!

 5. tsekkaa tämä Kirjoittaa:

  Kuvaasi on lainattu tälle sivulle… vasta ihan lopussa mainitaan mistä se on peräisin, minusta vähän huolimatonta kuvan käyttöä eikä lähteitä kunnioiteta:

  http://freepathways.wordpress.com/2010/07/28/ai-mutta-ei-lapsia/

 6. Markus Kirjoittaa:

  Hei!

  Kynänjälkesi on tosi ammattitaitionen ja rikas, ja sisältö laadukas! olimme ilahtuneita löydettyämme täsäs yhteydessä tämän. Siksi lainasimme aihetta kosksevaan meilel tuleleseen postaukseen kuvitukseksi yhden osuvan kuvan.

  Tarkoitus on samalla osoittaa arvostusta tälle sarjakuvalle. Omemme maininneet kuvan lähteen. Emme löytäneet muita tietoja sinusta kuin tämän sivun osoitteen, mutta sen mainitsemme postauksessa, kunnioituksella ja arvostuksella.

  Jos toivot että kuvaasi ei saa käyttää postauksessa tai sinulla on sen käyttöön liittyviä toivomuksia muutoin, pyydän että ystävällisesti viestität siitä meille.

  verkosto@luukku.com

  Kiitos jo etukäteen! Toivotamme onnea ja mitä parhainta meneestystä mainiolle sarjakuvallesi ja työllesi!

  Ystävällisin terveisin

  Markus & Verkosto

 7. Markus Kirjoittaa:

  Jatkan vielä.

  Meillekin on jo tullut yksi tiedustelu voiko kuviasi ostaa, joten kannatan että julkaisisit albumin.

  Kirjoitit tuolla yllä:

  ”Itselläni on tosiaan aikomus väsätä näistä sarjakuva-albumi, mutta kustantajaa ei ole vielä löytynyt, vaikka olen sitä jo vähän haeskellut. Mietinnässä on koko ajan, mitä kautta albumin saisi julkaistua.”

  Meillä on verkostossa pari tyyppiä joilla on kontakteja muutamiin kustantajiin ja tiettyyn pien-kustantajien verkostoon. Jos sinua kiinnostaa voin välittää tietoa sinulle. Ei olisi hassumpaa saada kuviasi julki, aihe koskettaa Suomessakin tuhansia. Kukaan ei ole vielä tätä aihetta näin käsitellyt.

  Tsemppiä kustantajan etsiskelyyn.

  terv. Markus & Verkosto

 8. muitaki on Kirjoittaa:

  Maailma mustavalkoinen -lapsettomuusblogista julkaistiin kirja ja se on hieno: http://maailmamustavalkoinen.blogspot.com

  Eiköhän sinullakin ole saumoja!

 9. Downshiftaaja Kirjoittaa:

  Hyvä meinkinki!

 10. Chloe Kirjoittaa:

  Hei vielä,

  Voisitko kysyä esim. Simpukka ry:stä? Olen itse taidealalla ja tyylisi on hyvin tasokas. Mikäs se Utrioiden pitämä pienkustantamo olikaan? Entä SKS?

  Mä tietäisin sulle myös taittajan, sillä jotkut kustantajat haluaa valmiin tuotteen. Itse olen toimittanut useita taidekirjoja. Auttaisin mielelläni.

 11. Markus Kirjoittaa:

  Kiitos sinulle Maailma mustavalkoinen -valistamisesta, tätä en tuntemut. Laitettiin listalle.

  http://freepathways.wordpress.com/2010/07/28/ai-mutta-ei-lapsia/

  Jos muille tulee mieleen aiheesta sopivia kirjoja tai blogeja joita sinne voisi laittaa niin pistäkääpä meilillä tai blogin kommentteihin. 🙂

  Markus & Verkosto

 12. SS Kirjoittaa:

  Keskenmenostani on nyt 10 vuotta. Surumielisyys on jäänyt. En saanut mitään tukea mistään. Silloin ei kai ymmärretty tai siellä paikkakunnalla jossa asuin ei ollut mitään asiantuntemusta ohjata hakemaan apua. Minuun jäi siitä jokin pysyvä melankolia. Kuin jokin sisäinen möykky joka on purkamatta. Nämä kuvat antavat apua ajatella sitä.

 13. Nimetön Kirjoittaa:

  Voi kun olen itkenyt, kun olen lukenut läpi blogisi sarjakuvat. Niin tuttua, täysin kuin omasta elämästäni. Neljä vuotta kärsimme lapsettomuudesta ennenkuin saimme koeputkihedelmöityksellä lapsen. Onni on valtava vaikka paljon on ollut taas suruakin matkallamme sillä lapsi ei ole ”terve”.

 14. Tyttö, joka meinasi kaatua Kirjoittaa:

  Kiitokset kommenteista ja linkityksistä! Kyllä tätä saa mielellään linkittää, kunhan tosiaan mainitsee, mistä sivustolta on peräisin.

  Kustantajahommista vielä, että Simpukka on viime keväänä sanonut olevansa mahdollisesti kiinnostunut julkaisemaan näitä joskus, mutta sen koommin asiasta ei ole puhuttu.

  Markus: jos kontakteja on, niin minulle voi tosiaan lähettää tietoja. Otan sinuun vaikka s-postilla yhteyttä, niin sitä kautta voidaan olla yhteyksissä.

 15. Tyttö, joka meinasi kaatua Kirjoittaa:

  Chloe: Joo, olen toki kiinnostunut myös taittajasta, jos semmoinen on tiedossa.

  Minulle voi nyt lähettää postia osoitteeseen meinasinkaatua@gmail.com.

 16. Kiertopäivä 1 Kirjoittaa:

  Kiitos loistavasta blogista! Mulla olisi yksi omasta mielestäni aika toimiva, tosielämästä kertova sarjakuva-kässäri aiheesta. Voisin lähettää sen Sulle ihan vapaasti ja kaikin oikeuksin käytettäväksi, jos kiinnostaa nähdä?

 17. Pumps Kirjoittaa:

  Oi, kuinka kaunis mutta surullinen blogi.

 18. salla Kirjoittaa:

  Eksyin tänne monen mutkan kautta ja itku silmässä luin koko tuotantosi läpi. Voimia jatkaa toivon teille!!

 19. Ennuli Kirjoittaa:

  Kiitos loistavasta blogista! Nämä kuvat olivat niin osuvia, kuin omasta kynästäni! Niin läheltä kaikki ilon, surun, pelon, toivon ja vihan tunteet liippasivat! Meillä lapsettomuutta on nyt kaksi vuotta takana ja hoidot alkamassa.

  Kaikki ne mahat, joita pyörii joka puolella! Ja tuttavien todella ajattelemattomat kommentit! Ja kun kaikki pyörii sen lapsensaannin ympärillä. Ja toisaalta kaikki muistuttaa siitä. Ja omasta viallisuudesta.

  Oikein paljon voimia ja tsemppiä sinulle. Toivon sydämestäni, että tekin oman vauvanne lopulta saatte! Mieluummin tietenkin heti.

  – Ennuli –

 20. Umpunen Kirjoittaa:

  Kiitos hienosta blogista! Löysin tämän toisen lapsettomuusaiheisen blogin kautta ja lisäsin omalle suosikkilistalleni. Luin kaikki aiemmat merkinnät läpi samoin tein ja koin saavani niiden kautta tärkeää vertaistukea tässä tilanteessa. Tilanteet ja tunteet ovat niin tuttuja.

  Voimia ja jaksamista teille!

 21. Elina Kirjoittaa:

  Hmh . Iski aika syvälle . Kaksi ja puoli kuukautta keskenmenosta , kaikki muut siirtyneet jo eteenpäin, mutta itse jatkaa siinä samassa tilanteessa . Ja kyllä , jopa jokainen vaate , jota silloin käytti , muistuttaa ja musertaa joka kerta . Kiitos tästä , mukava aina huomata että toisilla on samanlaisia kokemuksia , vaikkei toisen surua näissä asioissa voi ikinä ymmärtää .

 22. Stina Kirjoittaa:

  Huippuhieno, puhutteleva blogi. kiitos.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.