Saappaat valmiina lähtöön!

5.04.2011 - 8:18 / meinasinkaatua.


Vihdoin ja viimein albumi on valmis! Kirjaa voi tilata tosiaan Simpukan kautta tai suoraan minulta lähettämällä yhteystiedot osoitteeseen meinasinkaatua@gmail.com. Minulta suoraan tilattuna hinta on 12 euroa ja se sisältää postikulut. Mahdollisista jälleenmyyjistä ilmoittelen myöhemmin. Kiitän lämpimästi kaikkia blogin lukijoita, joilta sain kannustusta kirjan julkaisemiseen. Tämä on omistettu kaikille teille. Auringonsäteitä ja joutuisaa matkantekoa pitkille ja lyhyemmillekin teillenne 🙂

Kategoria: Luokittelematon.5 vastausta - “Saappaat valmiina lähtöön!”

 1. Nimetön Kirjoittaa:

  No niin, onneksi olkoon!

 2. Lusitarius Kirjoittaa:

  Enpä ole pitkään aikaan uppoutunut lukemaan tällä intensiviteetillä mitään internetin syövereistä. Aivan uskomattoman koskettavaa ja visuaalista kerrontaa.

 3. Reeta Kirjoittaa:

  Kiitos tästä blogistasi!

 4. Vilkas Kirjoittaa:

  Tilasin juuri kirjasi, koska nämä sivut koskettivat todella! Harmi kun huomasin vasta nyt, että sen olisi saanut sinulta halvemmalla

 5. Nimetön Kirjoittaa:

  Törmäsin kirjaasi vahingossa, luin sen (monesti) ja itkin ja nauroin samalla.
  itse menetimme viime syksynä hartaasti odotetun lapsemme. Hän oli kaikin puolin terve ja kunnossa; lapsemme oli kerrassaan täydellinen! Ja menehtyi synnytykseen.
  Olen löytänyt kirjastasi paljon sitä samaa tunnemaailmaa, mitä itse tässä kokee. Tuntuu hyvältä saada lisää sanoja ja kuvitusta selviytysmiskeinoiksi. Etenkään Muistutus-sarjakuvan viimeistä kuvaa en voi lakata tuijottamasta. Kovin tärkeä kuva on myös In your face -bookin viimeinen. Ja monet muut.
  Kiitos näistä upeista, koskettavista sarjakuvistasi.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.